Συχνές Ερωτήσεις

Πως γίνεται μια αγορά;

Δείτε το παρακάτω βίντεο για το πως μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο κατάστημά μας. 

* τα προϊόντα, οι τιμές, τα μεταφορικά και οι διευθύνσεις που εμφανίζονται στο βίντεο είναι ενδεικτικά. 

Ποιοί είναι οι τρόποι πληρωμής;

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής: 

 • Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα
 • Τραπεζική Κατάθεση στα εξής στοιχεία

  IBAN: GR4302604010000610200064902
  Τράπεζα: EUROBANK
  AΣΗΜΟΜΥΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

 • Μέσω λογαριασμού PayPal
 • Αντικαταβολή, με επιπλέον χρέωση 2€ στην παραγγελία σας
 • Με μετρητά στο κατάστημα μας, κατά την παραλλαβή της παραγγελίας σας

Ποιοί είναι οι τρόποι αποστολής / παραλαβής;

- 6€ για όλη την Ελλάδα
- Δωρεάν μεταφορικά από 50€ και άνω στην Αττική

* Βαριά ή μεγάλα σε όγκο προϊόντα που δεν μπορούν να αποσταλλούν με Courier, παραδίδονται σε μεταφορική εταιρία και το κόστος αποστολής είναι διαφορετικό και γνωστοποιείται στον πελάτη μετά την παραγγελία από έναν εκπρόσωπό μας. 

 

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως με το τμήμα εξυπηρέτησης  και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και δεν έχει αλλοιωθεί η αρχική τους συσκευασία. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής συσκευασίας, καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές για (14) δεκατέσσερις ημέρες από την παράδοση των προϊόντων εφόσον πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές, χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον υπάρχει ευθύνη της εταιρείας (στην περίπτωση λάθους της εταιρίας μας, σας επιστρέφουμε πλήρως την αξία της παραγγελίας και το κόστος αποστολής).  

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 14 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.  Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής. 

Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14  ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

Σε περίπτωση αλλαγής με επιθυμία του πελάτη η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 14  ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του και να πληρούνται προϋποθέσεις επιστροφής (π.χ. το προϊόν να μην έχει να ανοιχθεί και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση). Τα έξοδα της επιστροφής καλύπτονται από την πλευρά του πελάτη.

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι:

Θηβών 187 & Β. Ηπείρου, Νίκαια
2104912765


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 Συσκευάζετε και στέλνετε το πακέτο με τα προϊόντα με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Μέσα στο πακέτο αποστολής, θα έχετε τοποθετήσει σημείωμα στο οποίο να μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα που έχει προκύψει με το επιστρεφόμενο προϊόν, καθώς και την απόδειξη αγοράς. Εφόσον ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, προχωρούμε σε σχετική αντικατάσταση ή πίστωση του αντίστοιχου ποσού σε τραπεζικό σας λογαριασμό, Paypal ή πιστωτική εφόσον η αρχική πληρωμή είχε γίνει με αυτόν τον τρόπο. Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.

 Στο φυσικό κατάστημα: καλείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης για να προηγηθεί συνεννόηση και παραγγελία του προϊόντος που θα αντικατασταθεί. Εν συνεχεία, φέρνετε το προϊόν στο χώρο του καταστήματος μαζί με την απόδειξη αγοράς και αφού γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται επιστροφή της αξίας του προϊόντος/των προϊόντων στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία.  Το ωράριο των αλλαγών είναι Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-13:00 (εκτός Σαββατοκύριακου).

Σε κάθε περίπτωση πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησής μας.

Αλλαγές προϊόντων τα οποία είναι περιεχόμενο πακέτου προσφοράς δεν γίνονται δεκτές. Θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση ολόκληρου του πακέτου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Ακύρωση της παραγγελίας επιτρέπεται να γίνει, με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα δεν έχουν αποσταλεί από το κατάστημα.