Προφίλ

Ύφος και φως!

Η εταιρία City Lights προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, μεταξύ άλλων, για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, αλλά και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Με δυνατότητα ιδιοπαραγωγής εξειδικευμένων κατασκευών και ευρείες συνεργασίες καλύπτει όλες τις ανάγκες για καινοτόμες λύσεις, με γνώμονα πάντα την  υψηλή αισθητική, τις βέλτιστες πρακτικές, σε συνδυασμό και με την εξοικονόμηση  κόστους.

H City Lights, εξοπλισμένη με σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής, συμβάλλει στην προσπάθεια για ενεργειακή αποδοτικότητα, ικανοποιώντας τις προκλήσεις της εποχής για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος τόσο για κατοικίες, όσο και για επαγγελματικούς χώρους.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευσή της στον χώρο, παρακολουθεί και συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις, την τεχνολογία και τα νέα υλικά, προτείνει λύσεις με αισθητική και λειτουργικότητα, γι’ αυτό και συνιστά την ελληνική απάντηση για την -από κάθε άποψη- άρτια επιλογή φωτισμού.

Συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση 40 χρόνων και έχοντας «φωτίσει» με μοναδική άποψη και αισθητική κάθε είδους οικοδομήματα και χώρους, η City Lights εξακολουθεί να πορεύεται με οδηγό την ποιότητα στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών.


City Lights: Φωτεινές προτάσεις με ταυτότητα και ύφος